Polkna

Iščete pvc polkna ali alu polkna? Pri nas vam poleg dobave in montaže oken in notranjih vrat lahko ponudimo tudi pvc in alu polkna najvišje kvalitete. Za ALU polkna načeloma velja, da so nekoliko cenejša od PVC polken. Pri izbiri ALU polken imamo tudi nekaj več omejitev glede oblike in barve. Tako smo pri ALU polknih omejeni s kvadratno obliko ter precej ožjem izboru barv (bela, rjava, zelena, zlati hrast - imitacija). Nekoliko dražja PVC polkna pa nam nudijo precej večjo svobodo pri oblikovanju. V kolikor želite barvo vaših polken popolnoma prilagoditi zidni odprtini in barvi vaše fasade ter vam ALU polkna velikostno ali barvno ne ustrezajo, bo PVC prava izbira za vas. Pokličete nas lahko za BREZPLAČNO svetovanje in pomagali vam bodo pri izboru pravih polken.

Z dostavo in montažo po celi Sloveniji pa lahko poskrbimo tudi za UGODNO menjavo vaših lesenih in pvc oken, notranjih vrat ...

Želite ugodno ponudbo? Želite, da je delo opravljeno hitro ter kvalitetno? Pokličite nas na 040 753 441 ali pošljite email. Lahko pa izpolnete tudi obrazec za povpraševanje in vas pokličemo mi!