Napredek oken iz plastičnih mas je hitro presegel tehnične značilnosti lesenih oken in postal najbolj priljubljena izbira kupcev. Nekaj pa PVC okna ne morejo ponuditi - naravnega ambienta!

Zunanjost Lignatec okna se od ostalih Finstral izdelkov ne razlikuje kaj posebej. Izbiramo lahko med osmini barvnimi in površinskimi izvedbami. Notranjo leseno oblogo pa imamo možnost izbirati med dvema različnima vrstama lesa in šestimi lesnimi dekorji.

Notranja masivna lesena obloga obogati bivalni prostor in prinese v vaš dom nekaj tistega, česar klasična PVC okna, tudi v lesenem dekorju ne zmorejo - toplino in udobje.

Združevanje estetskega in funkcionalnega vidika pa ni edina prednost les-PVC okna Finstral Lignatec. Profil ima v primerjavi z lesenimi okni večjo toplotno izolativnost na isti vgradni širini profila.

Tako v enem izdelku združimo odlično energijsko učinkovito okno, ki ne potrebuje vzdrževanja in ustvarja edinstveno toplino doma.

Prenesite katalog Les/PVC okna Finstral Lignatec

Za enostavneši pregled nad prodajnimi produkti, vam svetujemo, da prenesete katalog prodajnega programa Les/PVC okna Finstral Lignatec in odkrijete vse prednosti produkta..

Katalog je na voljo v angleškem jeziku.

Zahtevajte prodajni katalog!

Barve in lesni dekorji

Okusov je veliko. Zunanji del okna Lignetec, ki je izdelan iz PVC profila je dobavljiv v treh površinski različicah (satiniran, vtiskan in lesni dekor) in osmih barvnih izvedbah lesene obloge.

Tri površinske obdelave:

Osem PVC barv (satinirana bela, svilnata siva, siva, stara bela, perla bela, kostranj, hrast, oreh) ter 6 barv notranjih oblog: